Meer resultaten voor waar kan ik iets laten taxeren

waar kan ik iets laten taxeren
Verzamelaars forum Het forum voor en door verzamelaars op Catawiki.
@Bibliotheekopu: ik denk dat in jouw geval de beste weg is om een veilinghuis in je buurt te zoeken. Bij veel veilinghuizen kan je je spullen gratis laten taxeren als je ze wil inbrengen op de veiling en bij sommigen kan je ook een foto van het object sturen zodat ze een idee hebben waar het over gaat. Ikzelf zit in het Zuiden van het land en mijn vaste veilinghuis is het Middelburg's' Veilinghuis. Bij hen kan je eigenlijk alles kwijt, grote en kleine waardes en ze komen het in sommige gevallen ook nog ophalen bij je thuis als ze in de buurt moeten zijn. Zij gaan bv. in mei de kunstverzameling keramiek en schilderijen bij mijn zus ophalen die in de buurt van Apeldoorn woont. Ik heb natuurlijk geen idee wat je te koop hebt, maar reken jezelf niet al te snel rijk. Iets wat een aantal jaar geleden nog veel opbracht, kan nu uit de gratie zijn.
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken, restaureren, of opnieuw laat inlijsten? U kunt bij ons terecht voor een geheel GRATIS mondeling advies omtrent de waarde en echtheid van uw schilderijen, antiquiteiten en andere kunstvoorwerpen, alsmede de staat ervan en eventuele verkoopmogelijkheden. Onze specifieke expertise betreft schilderijen en aquarellen uit de 19e en 20ste eeuw, antiquiteiten en zilverwerk. Deze service is uitsluitend bedoeld voor particulieren die vragen hebben over het in hun bezit zijnde stukken. Het kan zijn dat zaken een onverwacht hoge waarde bezitten, maar het omgekeerde komt vaker voor.
Taxatiedagen Veilinghuis de RuiterVeilinghuis de Ruiter.
Iets laten taxeren. We bieden u graag ruime mogelijkheden voor het laten taxeren van uw objecten. Taxeren is daarom bij ons het hele jaar mogelijk. U kunt doorlopend terecht bij Veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal, op diverse taxatiedagen in het land of op afspraak aan huis.
Taxatiedagen Monuta Vestigingen.
Het kan zijn dat u nog vragen heeft over uw bezittingen, nalatenschap of uitvaart. Daarom zijn een aantal standhouders aanwezig om u te voorzien van praktische informatie. Neemt u gerust vrienden en familie mee! Moet ik mij aanmelden om mijn spullen te laten taxeren?
Waar laten taxeren? Kassa.
Waar laten taxeren? Een vriendin heeft harnassen, Spaanse maskers, zwaarden en een spinnewiel geërfd. Of al deze spullen authentiek zijn of niet is onbekend. Ze wil dit graag verkopen en is op zoek naar een betrouwbare partij hiervoor. Zelf dacht ik aan een antiquair, maar hoe weet je of die betrouwbaar is? Ik ontvang graag advies wat ze nu het beste kan doen.
Iets laten taxeren Veilinghuis de RuiterVeilinghuis de Ruiter.
Iets laten taxeren. Gratis taxatie voor kunst en antiek. Het gebeurt regelmatig dat na het opruimen van een zolder, bij een verhuizing of na een erfenisverdeling er iets boven water komt waarvan men zegt: Dat zou ik toch eens na moeten laten kijken. Een bijzondere vaas of juwelen van een oudtante, een schilderij dat al generaties oud is, aparte kunst en antieke meubelstukken die niet mee gaan naar de nieuwe woning, enzovoorts. Dan is dit het juiste artikel. Een gratis taxatie voor uw kunst en antiek kan bij Veilinghuis De Ruiter is heel eenvoudig!
Hoe weet ik de waarde van antieke spullen? Kassa.
Er is natuurlijk wel verschil tussen antieke spullen en oude spullen. Om te weten of iets echt antiek is en welke waarde het heeft: laten taxeren door een erkende antiquair / veilinghouder. Suc6 met de verkoop. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door tenormin 5 dec. 2012 om 1511.: 14102 Antwoorden / 81 Vragen. Hallo habees, als het kan zou ik dat antiek nog enige jaren proberen vast" te houden.
Hoe, waar en wat taxeren wij?
U kunt ook een gratis taxatie per E-mail laten verrichten. Stuur ons een mail met wat u wil weten, u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Wat taxeren wij? Eigenlijk heel simpel: alles op het gebied van munten, postzegels, penningen, bankbiljetten, oude ansichtkaarten, onderscheidingen, oude aandelen en oude sieraden en snuisterijen. Klik op de betreffende links om iets meer te weten te komen over deze zaken!

Contacteer ons