Zoeken naar antiek taxeren groningen

antiek taxeren groningen
J.R.H. van den Hende verzorgt uitgebreide en deskundige taxaties op het gebied van kunst, antiek en inboedels.
van den Hende is erkend door en opgenomen in het Register van de Federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders in roerende zaken Federatie TMV onder nummer 99/208 en gecertificeerd door Hobéon SKO systeem SRZ onder nummer 018248 conform de internationale norm ISO 17024. van den Hende is beëdigd als MakelaarTaxateur op het vakgebied kunst, antiek en inboedelgoederen door de Arrondissementsrechtbank te Groningen en door de Kamer van Koophandel voor het eerst in 1975.
Geert Ziengs Taxaties kunst antiek.
U bent hier: Taxaties kunst antiek. Taxatie van Kunst en Antiek voor verzekering, successie en verdeling. Frans Oeder Bloemstilleven" olie/doek Meissen Daphnis" zoon van Hermes Plateel, gesign. Jan Veth, Rozenburg." Taxaties van Kunst en Antiek voor successie, verdeling en verzekering.
Happytown: Ninck Blok Antiquair Groningen bij ons kunt u terecht voor antiek, antiquiteiten, taxaties, restauratie antiek, etc.:
antiquair beëdigd taxateur. 9712 VL Groningen. In één van de oudste koopmanshuizen van Groningen anno 1657 is aan de Noorderhaven 40 de zaak van. Ninck Blok gevestigd, een ouderwetseantiquair, die met zijn vrouw sedert 1969 in het vak actief is.
Taxaties van kunst en antiek door taxateur J.R.H. van den Hende.
van den Hende uit HarenGn. Van den Hende taxeert als gecertificeerd, geregistreerd en beëdigd taxateur/makelaar uw voorwerpen van kunst en antiquiteiten, uw inboedel of deel van een inboedel voornamelijk in de noordelijke provinciën Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, maar is natuurlijk ook bereid op speciaal verzoek elders in Nederland of buiten Nederland zijn werkzaamheden te verrichten. U wilt een taxatie van uw waardevolle kunst, antiek of inboedel?
Taxatieburo De Goede Kunst en Antiek Welkom.
Taxatieburo de Goede eigenaar José de Goede 1954 is beëdigd taxateur en makelaar in Kunst en Antiek, sinds haar 19e staat kunst en antiek centraal, eerst in een antiek winkel de Witte Lelieaan het Zuiderdiep in Groningen, vanaf 1982 heeft ze haar eigen stand in de Spiegelstraat te Amsterdam en volgt ze daar een opleiding voor beëdigd taxateur en makelaar. In 1987 wordt ze beëdigd als taxateur bij de kamer van Koophandel in Maastricht, en Makelaar in kunst en antiek bij de rechtbank te Maastricht. Tegenwoordig heet dit Europees Gecertificeerd SRZ Makelaar/Taxateur, José staat ingeschreven in het register van Hobeon/SKO onder nummer18575. In de afgelopen 30 jaar heeft José een schat aan ervaring en kennis opgedaan, van 1987 tot heden is ze eigenaar van Taxatieburo de Goede en van 1997 tot 2005 is ze eigenaar geweest van Venduehuis Dickhaut te Maastricht. Ze heeft zich gespecialiseerd in het taxeren en het afhandelen van nalatenschappen en verzekeringstaxaties.
Swagemakers Taxateur.
Ook kan professionele begeleiding voor verkoop via een veilinghuis georganiseerd worden. Bent u specifiek op zoek naar een bepaald kunstvoorwerp, dan kunt u kunstmakelaardij Swagemakers een zoekopdracht geven. Gecertificeerd register taxateur en makelaar in kunst, antiek, kostbaarheden en inboedelgoederen. SKO certificatie van vakbekwaamheid nr.
J.R.H. van den Hende verzorgt uitgebreide en deskundige taxaties op het gebied van kunst, antiek en inboedelgoederen.
van den Hende verzorgt al uw taxaties op het gebied van kunst, schilderijen, antiek en inboedels. van den Hende. 9750 AA Haren. T: 31050 3127733. van den Hende Erkend en geregistreerd Federatie TMV onder nr. 99/208 Gecertificeerd conform Hobéon SKO systeem SRZ onder nummer 018248 conform de internationale norm ISO 17024 bedigd d.d. 13 november 1998 Arrondissementsrechtbank Groningen Colofon.
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
Nieuw in onze collectie. Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren. U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken?
Antiekwinkel in Groningen antiekwinkel-info.nl.
Alle Antiekwinkels In de regio.: Kaart weergeven Antiekwinkel in Groningen. Taurus Antiekrestauratie Groningen. Taurus antiekrestauratie is een all round restauratiebedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in de restauratie van 17e, 18e en 19e eeuwse meubelen. Heidema Antiek Groningen. De Klokkenkamer Antiek Groningen.

Contacteer ons