Meer resultaten voor porselein taxeren

porselein taxeren
Porselein.
Contact opnemen is geheel vrijblijvend. Uw porselein laten taxeren. Door het laten taxeren van uw porselein wordt de waarde van uw porselein bekend. Dit biedt u de volgende voordelen.: U kunt uw porselein laten verzekeren en voorkomt dankzij het taxatierapport onder en oververzekering.;
Veilinghuis Peerdeman Utrecht Taxatie inname.
Wij vragen inbreng van kunst, antiek, design, zilver en sieraden. Voor oud Chinees porselein hebben we zelfs een extra groot internationaal klantenbestand. De commissie voor inzenders is afhankelijk van de verwachte opbrengst en bedraagt ten hoogste 26% van de hamerprijs, inclusief BTW, verzekerde opslag en fotokosten.
Vind chinees porselein in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Chinees theepotje omschrijving zie foto's' lengte: 165, cm hoogte: 115, cm ophalen of verzenden 695., Batavia ware Chinees porselein famille Rose. Mooi kommetje van porselein. Bruine geglazuurde kom van super porselein in de cartouches een takje met een rose bloem.
Aziatisch Keramiek Indices.
Veel Chinees porselein is aan de onderzijde gemerkt met karaktertekens. Meestal duiden ze een bepaalde periode aan waarin een keizer regeerde, maar het kan ook een eerbetoon zijn aan een vroegere keizer. Hieronder volgt een overzicht van de meest voorkomende karakter merktekens op Chinees porselein.
Taxatiedagen Veilinghuis Den Haag.
Deze bedragen zijn exclusief btw. Wanneer u een belangrijk schilderij van Jan Sluijters of een fraai 18de eeuws opklapbuffet wilt verkopen, of u wilt een aankoopadvies, dan is het plezierig om direct in contact te kunnen treden met de desbetreffende expert.
Porselein Antiekcheck.
Heeft u altijd al willen weten wat uw porselein waard is? Dan kunt u simpel en snel online een aanvraag doen om uw porselein te laten taxeren. Binnen 2 รก 3 werkdagen kunnen wij u dan vertellen of uw porselein waardevol is of toch vooral decoratief van aard.
Taxaties.
Als u ons een e-mail stuurt met daarin een omschrijving van de te taxeren zaken, geef dan een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk per E-mail van ons een antwoord, uiteraard gratis. Klik hier voor taxatie per E-mail.

Het gaat dan om porselein, kristal, goud en zilverwerk, sieraden, klokken, serviesgoed, glaswerk, kunstvoorwerpen en natuurlijk schilderijen. Meubelstukken kunnen uitsluitend getoond worden met foto's. Direct een kunstvoorwerp achterlaten voor een veiling bij Veilinghuis Oprechte Veiling Haarlem is ook mogelijk. Een medewerker neemt dit dan kosteloos mee naar Haarlem voor de verkoop tijdens een veiling. Natuurlijk wordt dit allemaal netjes en officieel geregeld met een overeenkomst. Informatie over het veilinghuis is te vinden op: www.oprechteveiling.nl. De belangstelling voor een taxatiedag in het museum is iedere keer erg groot. De organisatie stelt het dan ook op prijs wanneer het aantal voorwerpen per persoon beperkt blijft, zodat iedereen aan bod komt zonder al te lange wachttijden. Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, krijgt iedere bezoeker bij binnenkomst een volgnummer. Gratis entree taxatie. Het museum is te vinden aan de Voorstraat 46 in Katwijk aan Zee. De gratis entree geldt alleen voor de ruimte waar de experts taxeren en vragen beantwoorden.
kunst en antiek verkoop Chinees porselein Kangxi porselein Antiek.
Informatie over antiek Chinees porselein. Net als een eiken of mahoniehouten kabinet zit er in elk te taxeren boedel ook wel een stukje Chinees porselein. Omdat ik hier regelmatig vragen over krijg vindt U hieronder wat informatie over de meest voorkomende stukken.
Taxatie van Porselein Onze taxateur verzorgt de taxatie van Porselein.
Onafhankelijke taxatie van roerende goederen dus ook Porselein, wij taxeren alles behalve onroerend goed. Niet alleen bij schades, maar ook als u als executeur-testamentair bent aangesteld, als u een verklaring van erfrecht hebt verkregen via uw notaris of van het kantongerecht.

Contacteer ons