Op zoek naar klok taxeren?

klok taxeren
Klokken Antiekcheck.
Dan kunt u eenvoudig online een taxatie aanvraag doen om uw klok te laten taxeren. Binnen 2 รก 3 werkdagen kunnen wij u vertellen wat de waarde is en vertellen wij u de bijzonderheden. Uw klok wordt getaxeerd door onze deskundige taxateur Emiel Geurts.
Taxatieburo De Goede Kunst en Antiek Weblog.
De klok is helemaal compleet met gewichten en alles. Ik had graag een taxatie gehad van deze klok. Met vriendelijke groet., Dergelijke klokken zijn helaas bijna niets meer waard, deze comtoise klok is van ca 1880, de handelswaarde momenteel ligt slecht op 250 max.
Repareren, restaureren en taxeren van antieke klokken.
Gude en Meis is ook uw adres wanneer uw klok gerepareerd of gerestaureerd moet worden. De jarenlange ervaring garandeert een verantwoorde aanpak waarbij authenticiteit, uitstraling en kwaliteit gewaarborgd worden. Voordat we met het werk beginnen krijgt u altijd een kostenraming.
Taxaties van antieke klokken en meubelen Melenhorst Antiek.
Wilt u graag weten wat uw antieke stukken waard zijn? Dan kunt u deze door ons laten taxeren. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties van antieke klokken en meubelen en zijn u graag van dienst. U heeft daarbij de keuze uit meerdere mogelijkheden.: 1 Een mondelinge taxatie. Om u zoveel mogelijk over een klok of meubelstuk te vertellen, zien wij het stuk het liefst in werkelijkheid.
Taxatie Cooijmans Oude en Antieke Klokken.
Een eenvoudige taxatie in de vorm van een bedrag kost minimale 25, euro. In een schriftelijke taxatierapport wordt uw antieke klok nauwkeurig omschreven, de leeftijd bepaald en de waarde genoemd. Een schriftelijke taxatie kost 75, euro, exclusief indien nodig bijvoorbeeld archiefwerk en reiskosten.
Taxatie Gaemers Chronometrie.
Gaemers Chronometrie heeft zich gespecialiseerd in het taxeren van horloges en klokken en goederen welke in het verlengde staan van de uurwerkbranche. Wanneer u historische uurwerken en of fournituren via A. Gaemers Chronometrie wil laten taxeren geven wij u gaarne vooraf een kosteloos advies.
Antieke klokken zijn er veel, maar wat is nou een antieke klok.
De waarde van een antieke klok is mode onderhevig en fluctueert om die reden. Als u wilt weten of uw klok als antiek gezien kan worden en wat de verkoopwaarde is kunt u deze bij een antiek specialist of klokkenmaker laten taxeren.
A. Gaemers Chronometrie Exclusieve uurwerktechnieken sinds 1877.
A.Gaemers Chronometrie heeft 140 jaar ervaring in het taxeren, leveren, repareren en restaureren van antieke en historische uurwerken. In verband met de gewijzigde activiteiten ligt heden het accent van de werkzaamheden bij het bemiddelen van: in en verkoop en de taxatie van historische horloges en klokken.
Taxatie.
Als Rikkoert kunnen wij voor u veel betekenen op het gebied van taxaties. Met de juiste kennis en certificeringen, zoals hierboven beschreven, zijn wij in staat om op een betrouwbare manier voorwerpen, sieraden en klokken te taxeren. Taxatierapporten voor de volgende doeleinden kunnen door ons voor u worden opgesteld.:

Contacteer ons