Meer resultaten voor schilderij taxeren eindhoven

schilderij taxeren eindhoven
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken, restaureren, of opnieuw laat inlijsten?
Swagemakers Taxateur.
Door goede contacten in de internationale kunstmarkt, onafhankelijkheid niet gelieerd aan kunsthandel of veilinghuis en een uitgebreid bestand van particuliere verzamelaars, kan altijd een interessant aankoopgelegenheid zich voortdoen. Mede vanwege de onafhankelijkheid niet gelieerd aan kunsthandel of veilinghuis, contacten met de internationale kunstmarkt en een bestand van particuliere verzamelaars, kan garant staan voor een optimale verkoopopbrengst.
Gratis taxatie en restauratieadvies.
een aantal maal per jaar vindt dit schilderijenspreekuur niet plaats op zaterdag in verband met taxatiedagen op locatie. De data waarop dit spreekuur niet plaatsvindt vindt u onder het hoofdstuk contact op deze pagina. Wij taxeren geen werken die per email worden gezonden.
Schilderij taxeren? Wat is de waarde van uw kunst Simonis Buunk.
Door gebruik te maken van onze website of het sluiten van een overeenkomst, geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. Als het gaat om de verwerking van uw persoonlijke gegevens, zijn wij de zogenaamde verantwoordelijke partij in de zin van de AVG.
Taxatiedag Eindhoven Veilinghuis de RuiterVeilinghuis de Ruiter.
Gratis deskundige taxatie. Op 5 juni is de taxatiedag kunst en antiek in Eindhoven. Heeft u mogelijk waardevolle eigendommen? Ontdek dan wat ze waard zijn. Twijfel niet, want zelfs op uw zolder of gewoon in een kast kan iets waardevols liggen. Onze deskundigen taxeren gratis uw verzameling, objecten of kostbaarheden en geven u advies wat u er het beste mee kunt doen. Zijn uw objecten waardevol en wilt u ze veilen? Dat kan via onze internationale veilingen met kopers en verkopers uit binnen en buitenland of via directe verkoop aan ons. Bij veilen krijgt u de opbrengst na de veiling uitgekeerd en bij directe verkoop krijgt u het geld mee. Neem uw porselein, schilderij, antieke klok of bronzen beeld mee en ontdek wat het waard is.
Veilinghuis in Den Bosch s-Hertogenbosch Tilburg Nijmegen Breda Eindhoven Taxatie Korst van der Hoeff veilingen en taxaties.
Veel echtelieden die de samenleving voor gezien houden of erfgenamen, die geen behoefte hebben met het mes op tafel te zitten wanneer zij gaan verdelen, willen toch wel enig inzicht in de waarde hebben om tot een eerlijke verdeling te komen.
Groot Eindhoven Taxatie van kunst en antiek.
Kunsthandel Art Dumay kan desgewenst ook een schriftelijke taxatie voor een boedelverdeling, scheiding of verzekering voor u verzorgen. Tijdens het Kunst Curiosa Evenement kunt u voor 500, 1-3 voorwerpen laten beoordelen, en 4-6 voorwerpen voor 1000, tegen contante betaling laten taxeren.
taxatie Used Products Breda.
Is dat horloge echt zoveel waard zoals mijn vader altijd aangaf? Wij rekenen voor deze service 750, inclusief de BTW. Bij bijzondere taxaties die veel meer tijd in beslag nemen zoals bijvoorbeeld het taxeren van een schilderij zal in onderling overleg een ander tarief kunnen gelden.

Contacteer ons