Meer resultaten voor schilderijen taxeren en verkopen

schilderijen taxeren en verkopen
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
Nieuw in onze collectie. Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren. U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken?
Gratis taxatie en restauratieadvies.
Tijdens dit spreekuur dat inmiddels is uitgegroeid tot meer dan een spreekuur 10 tot 17 uur bent u hartelijk welkom om uw schilderijen te laten beoordelen. Wat is de herkomst, wat is de waarde en wat is de huidige staat. Ook kunt u terecht met vragen rondom werken die afkomstig zijn uit erfenissen of voor verzekeringsdoeleinden getaxeerd moet worden. een aantal maal per jaar vindt dit schilderijenspreekuur niet plaats op zaterdag in verband met taxatiedagen op locatie. De data waarop dit spreekuur niet plaatsvindt vindt u onder het hoofdstuk contact op deze pagina. Wij taxeren geen werken die per email worden gezonden.
Schilderij taxeren, gratis taxatie antiek.
Lees hier meer over goud verkopen of zilver verkopen. Nalatenschap laten taxeren. Heeft u ook een nalatenschap of erfenis, gouden of zilveren munten, of een munten collectie en bent u benieuwd naar de waarde? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken in Deventer of Hengelo en wij helpen u graag verder!
GRATIS TAXATIE SCHILDERIJEN kunsthandel Trompenburgh.
Het is niet nodig te reserveren of een afspraak te maken. Wij beoordelen of taxeren geen per Email opgestuurde foto's, aangezien dat geen betrouwbaar resultaat oplevert. restaurator en taxateur schilderijen 19e en 20ste eeuw. GRATIS TAXATIE, RESTAURATIE en VERKOOPADVIES SCHILDERIJEN.
Inkoop Verkoop van Schilderijen Peter Pappot.
Kunsthandel Peter Pappot is geinteresseerd in aankoop, consignatie en bemiddeling bij verkoop van 19e en 20e eeuwse Nederlandse en Belgische schilderijen. Heeft u een of meerdere kunstwerken die u ter verkoop zou willen aanbieden neemt u dan contact met ons op, waarop wij kijken of het kunstwerk in onze collectie kan worden opgenomen.
Taxatie van schilderijen door beedigd taxateur Schilderijen Site.
Van een aantal werken van dezelfde schilder wordt de prijs genomen per cm2 en vervolgens wordt het gemiddelde berekent. Dit gemiddelde dient vervolgens als uitgangspunt voor een te taxeren schilderij. Stel, het gemiddelde van een groot aantal olieverfschilderijen van Charles Leickert is fl. Er komt een nieuw schilderij ter taxatie, afmeting 4030 cm. Dit is 1200 cm2 x fl. Blijkt nu de kwaliteit zeer goed, dan verhogen wij de taxatie t.o.v. de genoemde fl. Is de voorstelling tevens zeer gewild, dan verhogen wij nog meer, waardoor wij wellicht op een waarde van fl. komen, voor een topstuk in de genoemde afmeting, welk wordt afgeslagen op een veiling. Andersom, als de kwaliteit matig is, of de voorstelling niet gewild, komen wij wellicht op een schatting van fl. Verkoop van Hollandse schilderijen zoals stadsgezichten landschappen, strand en bloemstillevens.
Schilderij taxeren? Wat is de waarde van uw kunst Simonis Buunk.
pers over ons. verkopen aan musea. NL EN DE. Sinds 1984 is Frank Buunk beëdigd taxateur thans RegisterTaxateur in 17e tot en met 20e eeuwse schilderkunst. Hij werd daarmee op 27-jarige leeftijd de jongste kunstexpert van Nederland. Hij is als zodanig erkend bij de Federatie TMV en is internationaal gecertificeerd door Hobéon/SKO Certificatie.
Vind taxatie in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Pieter dupont, alfred van neste, eugène gaujean, bernard de hoog, johann georg seitz, jozef rulof en vele anderen. Met ruim 3000 succesvolle veilingen per maand is kunstveiling.nl hét platform om 18e en 19e eeuwse kunst te kopen en verkopen. Meer dan 40.000 Leden actief. Vanaf 1 Sept t/m 30 Sept Tentoonstelling M de Jongere. Vanaf 1 september tm 30 september 2018 hebben wij een tentoonstelling van marius de jongere 1912 1977 met 75 schilderijen in ons veilinghuis.
GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expositie, lijsten, restauratie.
U kunt bij onze galerie veel meer dan kunst bekijken en kopen. Naast regelmatig terugkomende thema-exposities waar u onze collectie schilderijen kunt bezichtigen, kunt u ook uw eigen kunstwerken, antiek en zilver gratis laten taxeren, exclusieve lijsten laten maken, schilderijen laten restaureren.

Contacteer ons