Resultaten voor servies taxeren

servies taxeren
Vind magazine Geschiedenis, archeologie, kunst en antiek Taxatiedag serviesgoed.
Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden houdt vrijdag 6 februari een taxatiedag, waar taxateurs van veilinghuis Ald Fryslân de waarde van uw voorwerpen kunnen bepalen en conservatoren van het museum u meer kunnen vertellen over de herkomst van uw voorwerpen. Op vertoon van uw toegangsbewijs kunt u twee serviesstukken laten taxeren. Niet het hele servies hoeft meegenomen te worden om een taxatie te geven.
Taxatie Servies ErkendeInboedelTaxateurs.nl.
Onafhankelijke taxatie van roerende goederen dus ook Servies, wij taxeren alles behalve onroerend goed. Niet alleen bij schades, maar ook als u als executeur-testamentair bent aangesteld, als u een verklaring van erfrecht hebt verkregen via uw notaris of van het kantongerecht.
Antiek aardewerk en porselein Waardeer Mijn Spullen.
In Europa hebben we lange tijd alleen objecten van aardewerk of steengoed een niet water doorlatende klei gehad, omdat men niet wist hoe porselein gemaakt moest worden. Denk aan het bekende Delftse aardewerk en de uit Duitsland afkomstige steengoed baardman kruiken.
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
Nieuw in onze collectie. Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren. U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken?
Zilvertaxatie en inkoop Collectie Antiek Zilver.
Zilver 18e eeuw. Zilveren bestekken, dienlepels e.d. Zonder inkoop van antiek zilver kan er ook geen verkoop plaatsvinden, nietwaar? Heeft u antiek zilver dat u wilt verkopen, ik taxeer het graag en wellicht ben ik geinteresseerd in de aankoop ervan.
Taxatie van Servies Keukengerei Onze taxateur verzorgt de taxatie van Servies Keukengerei.
Onafhankelijke taxatie van roerende goederen dus ook Servies Keukengerei, wij taxeren alles behalve onroerend goed. Niet alleen bij schades, maar ook als u als executeur-testamentair bent aangesteld, als u een verklaring van erfrecht hebt verkregen via uw notaris of van het kantongerecht.
Keramiek laten taxeren? Aardewerk keuren? Keramisch Museum Goedewaagen.
In principe is de zeer geroutineerde restauratrice Hanne Friederichs van Nassau Dietz www.dekoppele.nl steeds elke laatste zondagmiddag van de maand in het Keramisch Museum Goedewaagen aanwezig om vrijblijvend schadegevallen te beoordelen en een taxatie te doen voor een onzichtbare restauratie.
Veilinghuis De Jager.
Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij taxeren waardevolle items tot complete inboedels. Wierookbrander 12x13x13 cm. Voorhoofdsnaald, 18 Krt. Leonello Spada, 54 x 36 cm. Vier 18e eeuwse zilveren kandelaren. 5 stuks glaswerk. Yixing, Robin's' Egg. China, 18e eeuw. Wapenschotel, 18e eeuw. China, Verguld Brons. China, 18e eeuw, Verguld Brons. Au bon sauvage, ca. 1810, verguld brons. van der Bildt, 18e eeuw, brons. Met Sèvres servies.

Contacteer ons