Meer resultaten voor antiek taxeren rotterdam

antiek taxeren rotterdam
Waardebepaling antiek AntiekSite.nl.
Taxeren, taxatie of waarderen van antieke meubelen. D e waarde van uw kostbare antiek. kan alleen met kennis van de huidige markt bepaald worden. Een goede taxateur heeft kennis van trends en ontwikkelingen in de internationale antiekwereld, weet hoe vraag en aanbod zich verhouden en kan aan de hand daarvan voor een antiek object de juiste taxatiewaarde bepalen.
Taxatiedag Rotterdam Veilinghuis de RuiterVeilinghuis de Ruiter.
Gratis deskundige taxatie. Op 19 juni is de taxatiedag kunst en antiek in Rotterdam. Heeft u mogelijk waardevolle eigendommen? Ontdek dan wat ze waard zijn. Twijfel niet, want zelfs op uw zolder of gewoon in een kast kan iets waardevols liggen. Onze deskundigen taxeren gratis uw verzameling, objecten of kostbaarheden en geven u advies wat u er het beste mee kunt doen.
Antiquar./Veilingen/Taxaties A.C. Molendijk in Rotterdam antiekwinkel.nl.
5 Antiek en Curiosa P. Schmitt, Rotterdam 082, km. 6 Kanne Kruike Antiek, Rotterdam 091, km. Posthoorn Antiek Grenen, Rotterdam 118, km. 8 Lady Jane, Rotterdam 155, km. 9 Suikertuin Interieur en Antiek, Rotterdam 198, km. 10 Mvsdecoration, Rotterdam 203, km.
Vendu Notarishuis.
31 december, Oudjaarsdag. Volg ons nu op Facebook. Blijf op de hoogte van onze activiteiten en ontdekkingen op onze facebook pagina. Voor het ingeven van koopopdrachten. Lees in onze. hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Uw item niet gevonden? 3011 RT Rotterdam.
Molendijk boeken Antiquariaat, Veilingen en Taxaties.
Wij taxeren voornamelijk oude boekwerken vanaf de boekdrukkunst, handschriften en documenten. Ook de wat modernere antiquarische boeken zijn welkom op een taxatiedag. Verder helpen wij u graag waar u uw boeken het best kunt laten veilen, of kopen zelf in bij belangstelling.
Veilinghuis Onder de boompjes: Home.
Biedingen onder 10 of onder de helft van de onderste richtprijs worden niet geregistreerd. Onder de Boompjes is een veilinghuis voor alle soorten kunst en antiek, gevestigd in een historisch pand in het centrum van Leiden. Het team bestaat uit jonge kunst en antiekliefhebbers.
Antiekhandel Jan Rijsdijk Antiekhandel Jan Rijsdijk Dordrecht.
mail ons met een foto en omschrijving, waarna wij spoedig contact met u opnemen. Antiek te koop aangeboden. SCHILDERIJEN, ETSEN, AQUARELLEN. BIJ ONS VIND U DE PERFECTE KUNST AAN DE MUUR. Kunst is een belangrijke sfeermaker in huis of kantoor. Het liefst wil iemand bijzondere kunst aan de wand dat er niet onopgemerkt hangt. Maar uiteraard wil je hier niet de exorbitante prijs voor betalen. Onze kunst aan de muur is bijzonder en betaalbaar! Jan Rijsdijk biedt namelijk buiten de bekendere gevestigde namen zoals Noltee, Van Wijnhoven, Thomas Heck en Idema, ook mooie maar unieke betaalbare kunst aan de muur, die even bijzonder en gewild zijn als de kunstwerken van bekende kunstenaars. Wim Bos 1906-1974 olieverf op doek, bedrijvigheid in de Rotterdamse haven. Willem Wim Bos Rotterdam, 12 februari 1906 Den Haag, 22 januari 1974 was een Nederlands kunstschilder, tekenaar en aquarellist.
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
Nieuw in onze collectie. Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren. U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken?

Contacteer ons