Op zoek naar antieke spullen taxeren?

antieke spullen taxeren
Taxatie Waardeer Mijn Spullen.
Voorrijkosten inclusief een uur taxeren 175, en ieder volgend uur 100., of indien gewenst deel uren van 25, per 15 minuten. Neem contact op voor een afspraak. Is dit niet nodig of wilt u eigenlijk eerst eens weten wat u in huis heeft?
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken, restaureren, of opnieuw laat inlijsten?
Hoe weet ik de waarde van antieke spullen? Kassa.
2012 om 1507.: 25915 Antwoorden / 84 Vragen. Er is natuurlijk wel verschil tussen antieke spullen en oude spullen. Om te weten of iets echt antiek is en welke waarde het heeft: laten taxeren door een erkende antiquair / veilinghouder.
Vind taxatie in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Gouden sieraden taxatie is in de winkel van veiling veilinghuis devoorstraat aan de balie gratis wij kunnen voor u bemiddelen bij nalatenschappen van gouden sieraden. veiling de voorstraat zwolle. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Antieke Franse koperen Olielamp ca. Antieke franse koperen olielamp uit ca.
Antiek aardewerk en porselein Waardeer Mijn Spullen.
In Europa hebben we lange tijd alleen objecten van aardewerk of steengoed een niet water doorlatende klei gehad, omdat men niet wist hoe porselein gemaakt moest worden. Denk aan het bekende Delftse aardewerk en de uit Duitsland afkomstige steengoed baardman kruiken.
Hoe, waar en wat taxeren wij?
Door onze in jaren opgebouwde gedegen kennis, onze vele nationale en internationale contacten en een zeer uitgebreide bibliotheek zijn wij in staat om uw losse stukken of uw collectie deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk te taxeren. Dat kan nodig zijn voor de verzekering, maar ook handig bij de afhandeling van een nalatenschap.
Taxatiedagen Monuta Vestigingen.
Kostbaarheden ter plaatse verkopen. Neem die antieke schaal van oma dus mee, evenals het gouden zakhorloge dat nog van uw overgrootvader is geweest. Op deze dag leert u meer over de achtergrond en waarde van uw erfstukken. Uw vrienden en familie zijn ook van harte welkom! Wat zijn de spelregels? Taxatie is kosteloos, maar meld u wel vooraf aan. Neem maximaal twee objecten kunst en antiek mee. Bij goud, zilver, munten en bankbiljetten zijn meerdere objecten toegestaan. Heeft u grote voorwerpen? Maak hier dan duidelijke fotos van. Dan hoeft u het erfstuk zelf niet mee te nemen. Goudwisselkantoor taxeert uw spullen. De deskundigen van Goudwisselkantoor zijn aanwezig op de Advies en Taxatiedag en taxeren uw waardevolle spullen.
Laat uw antiek en juwelen taxeren bij Van Ruiten Zn. in Leiden.
Elk voorwerp heeft een prachtig verhaal. Antieke objecten en juwelen uit onze collectie. Van Ruiten Zonen helpt u eerlijk en oprecht met de taxatie van antiek en juwelen. We hebben alle expertise en ervaring in huis om de echtheid en de waarde van uw bezittingen te bepalen. Er zijn verschillende redenen om uw objecten te laten taxeren.: De verdeling van een erfenis. Een vrijblijvende waardebepaling. Een boedelscheiding/ deling. Totale zorg voor uw antiek. De interne verdeling van de erfenis via Van Ruiten Zonen kunt u op één adres doen. U hoeft dus niet stad en land af te reizen om de rest van uw spullen te taxeren.

Contacteer ons