Op zoek naar oude spullen laten taxeren?

oude spullen laten taxeren
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
Nieuw in onze collectie. Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren. U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken?
Hoe, waar en wat taxeren wij?
U kunt ook een gratis taxatie per E-mail laten verrichten. Stuur ons een mail met wat u wil weten, u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Wat taxeren wij? Eigenlijk heel simpel: alles op het gebied van munten, postzegels, penningen, bankbiljetten, oude ansichtkaarten, onderscheidingen, oude aandelen en oude sieraden en snuisterijen.
Verzamelaars forum Het forum voor en door verzamelaars op Catawiki.
@Bibliotheekopu: ik denk dat in jouw geval de beste weg is om een veilinghuis in je buurt te zoeken. Bij veel veilinghuizen kan je je spullen gratis laten taxeren als je ze wil inbrengen op de veiling en bij sommigen kan je ook een foto van het object sturen zodat ze een idee hebben waar het over gaat.
Extra vakantiegeld nodig? Laat je kunst en kitsch online taxeren Bright.
Ik" heb me altijd verbaasd over de hoge kosten die gevraagd worden voor het laten waarderen en taxeren van spullen. Mede dankzij het uitgebreide netwerk van mijn vader heb ik veel goede experts aan de site weten te koppelen. Voor hen is het interessant om mee te werken, omdat het ze potentiƫle nieuwe klanten oplevert." Tussen de schilderijen en beelden heeft hij ook al wijnen en een oude keukenmachine op zijn site voorbij zien komen.
Hoe weet ik de waarde van antieke spullen? Kassa.
2012 om 1507.: 25915 Antwoorden / 84 Vragen. Er is natuurlijk wel verschil tussen antieke spullen en oude spullen. Om te weten of iets echt antiek is en welke waarde het heeft: laten taxeren door een erkende antiquair / veilinghouder.
Is dat koopje op de vrijmarkt antiek of oude rommel? Zo vind je een goede taxateur.
Je krijgt dan geen taxatierapport, maar hebt wel een indicatie van de waarde. Bij veel veilinghuizen kun je voorwerpen ook gratis laten taxeren mits je de intentie hebt om de spullen daar ook aan te bieden. Het voordeel van een veilinghuis, is dat de medewerkers toegang hebben tot veilinguitslagen over de hele wereld en dus goed zicht hebben op de actuele marktprijzen.
Taxatie Waardeer Mijn Spullen.
Voorrijkosten inclusief een uur taxeren 175, en ieder volgend uur 100., of indien gewenst deel uren van 25, per 15 minuten. Neem contact op voor een afspraak. Is dit niet nodig of wilt u eigenlijk eerst eens weten wat u in huis heeft? Maak dan gebruik van onze digitale waarderingsservice. Dan kunt u goedkoop al vanaf 750, klik hier voor prijzen en snel binnen 2 werkdagen bericht terug een soort eerste scan laten maken van uw object.

Contacteer ons