Zoeken naar taxeren van antiek

taxeren van antiek
Hoe, waar en wat taxeren wij?
Door onze in jaren opgebouwde gedegen kennis, onze vele nationale en internationale contacten en een zeer uitgebreide bibliotheek zijn wij in staat om uw losse stukken of uw collectie deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk te taxeren. Dat kan nodig zijn voor de verzekering, maar ook handig bij de afhandeling van een nalatenschap.
Taxatiedagen Veilinghuis de RuiterVeilinghuis de Ruiter.
We bieden u graag ruime mogelijkheden voor het laten taxeren van uw objecten. Taxeren is daarom bij ons het hele jaar mogelijk. U kunt doorlopend terecht bij Veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal, op diverse taxatiedagen in het land of op afspraak aan huis.
Wat taxeren wij Antiekcheck.
Weet u niet in welke rubriek uw aanvraag hoort? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat wij kunnen beoordelen of wij uw object kunnen taxeren en binnen welke rubriek deze valt. Van antieke klokken tot tribale kunst.
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
Nieuw in onze collectie. Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren. U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken?
Vind taxatie in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan taxatie. Antiek en Kunst. Taxatie schade Saksisch Dresden Porselein. Taxatie van europees sierporselein: doordat wij al tientallen jaren als enige in nederland saksisch porselein importeren, wordt door de rechtbank, verzekeringsmaatschappijen en taxatie-bureaus, vele malen per jaar om onze deskundigheid gevraagd voor taxatie omtrent ouderdom en waarde bepaling.
Hoe weet ik de waarde van antieke spullen? Kassa.
En als het om grote spullen gaat, maak je er wat foto's' van en ga je daarmee naar één of meerdere antiquairs. Als ze echt interesse hebben komen ze daarna wel een keer bij je thuis kijken. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door edrick3 5 dec. 2012 om 1507.: 25915 Antwoorden / 84 Vragen. Er is natuurlijk wel verschil tussen antieke spullen en oude spullen. Om te weten of iets echt antiek is en welke waarde het heeft: laten taxeren door een erkende antiquair / veilinghouder.
Hoe je de waarde van antiek kunt bepalen als een professional Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards. Close.
Nu dat je een paar dingen weet die professionals hanteren bij het taxeren van antiek, kun je dit ook zelf en ben je een stap dichterbij het worden van een antiekhandelaar. De volgende stap is om verkoper te worden bij Catawiki en je antiek aan te bieden voor de veiling.
Taxaties van kunst en antiek door taxateur J.R.H. van den Hende.
Een rapport uitgebracht door gecertificeerd, beëdigd en Register MakelaarTaxateur. van den Hende geeft duidelijkheid over de stand van zaken op de overlijdensdatum en vormt de basis voor de waarde van de kunstvoorwerpen en het antiek alsmede de niet te vergeten de resterende inboedel op het moment van overlijden.

Contacteer ons