Meer resultaten voor waar kan ik antiek laten taxeren

waar kan ik antiek laten taxeren
Vind taxatie in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Antiek en Kunst. Audio, Tv en Foto. Caravans en Kamperen. Cd's' en Dvd's.' Computers en Software. Contacten en Berichten. Diensten en Vakmensen. Dieren en Toebehoren. Doe-het-zelf en Verbouw. Fietsen en Brommers. Hobby en Vrije tijd. Huis en Inrichting. Huizen en Kamers. Kinderen en Baby's.' Muziek en Instrumenten. Postzegels en Munten. Sieraden en Tassen. Sport en Fitness. Tickets en Kaartjes. Tuin en Terras. Watersport en Boten. Witgoed en Apparatuur. Veilig en Succesvol. Help en Info. Marktplaats in het buitenland. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright 2018 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen.
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
Nieuw in onze collectie. Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren. U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken, restaureren, of opnieuw laat inlijsten? U kunt bij ons terecht voor een geheel GRATIS mondeling advies omtrent de waarde en echtheid van uw schilderijen, antiquiteiten en andere kunstvoorwerpen, alsmede de staat ervan en eventuele verkoopmogelijkheden. Onze specifieke expertise betreft schilderijen en aquarellen uit de 19e en 20ste eeuw, antiquiteiten en zilverwerk. Deze service is uitsluitend bedoeld voor particulieren die vragen hebben over het in hun bezit zijnde stukken. Het kan zijn dat zaken een onverwacht hoge waarde bezitten, maar het omgekeerde komt vaker voor.
Taxatiedagen Veilinghuis de RuiterVeilinghuis de Ruiter.
We bieden u graag ruime mogelijkheden voor het laten taxeren van uw objecten. Taxeren is daarom bij ons het hele jaar mogelijk. U kunt doorlopend terecht bij Veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal, op diverse taxatiedagen in het land of op afspraak aan huis.
Hoe weet ik de waarde van antieke spullen? Kassa.
Er is natuurlijk wel verschil tussen antieke spullen en oude spullen. Om te weten of iets echt antiek is en welke waarde het heeft: laten taxeren door een erkende antiquair / veilinghouder. Suc6 met de verkoop. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door tenormin 5 dec. 2012 om 1511.: 14102 Antwoorden / 81 Vragen. Hallo habees, als het kan zou ik dat antiek nog enige jaren proberen vast" te houden.
Taxatiedagen Monuta Vestigingen.
Neem maximaal twee objecten kunst en antiek mee. Bij goud, zilver, munten en bankbiljetten zijn meerdere objecten toegestaan. Heeft u grote voorwerpen? Maak hier dan duidelijke fotos van. Dan hoeft u het erfstuk zelf niet mee te nemen. Goudwisselkantoor taxeert uw spullen. De deskundigen van Goudwisselkantoor zijn aanwezig op de Advies en Taxatiedag en taxeren uw waardevolle spullen. Veelgestelde vragen over de Monuta Advies en Taxatiedag. Kan ik ook langskomen als ik geen spullen laat taxeren? Ja, u bent dan alsnog van harte welkom! Het kan zijn dat u nog vragen heeft over uw bezittingen, nalatenschap of uitvaart. Daarom zijn een aantal standhouders aanwezig om u te voorzien van praktische informatie. Neemt u gerust vrienden en familie mee! Moet ik mij aanmelden om mijn spullen te laten taxeren?
Iets laten taxeren Veilinghuis de RuiterVeilinghuis de Ruiter.
Iets laten taxeren. Gratis taxatie voor kunst en antiek. Het gebeurt regelmatig dat na het opruimen van een zolder, bij een verhuizing of na een erfenisverdeling er iets boven water komt waarvan men zegt: Dat zou ik toch eens na moeten laten kijken. Een bijzondere vaas of juwelen van een oudtante, een schilderij dat al generaties oud is, aparte kunst en antieke meubelstukken die niet mee gaan naar de nieuwe woning, enzovoorts. Dan is dit het juiste artikel. Een gratis taxatie voor uw kunst en antiek kan bij Veilinghuis De Ruiter is heel eenvoudig!
Hoe, waar en wat taxeren wij?
Hoe, waar en wat taxeren wij? Hoe taxeren wij? Ieder zijn vak. Deze simpele woorden bevatten wat ons betreft een enorme kern van waarheid. Taxeren is een vak. Uw munten, postzegels, oude ansichtkaarten, bankbiljetten, onderscheidingen, etc. op waarde schatten is òns vak. En dat doen we goed. Door onze in jaren opgebouwde gedegen kennis, onze vele nationale en internationale contacten en een zeer uitgebreide bibliotheek zijn wij in staat om uw losse stukken of uw collectie deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk te taxeren. Dat kan nodig zijn voor de verzekering, maar ook handig bij de afhandeling van een nalatenschap.
Taxaties van kunst en antiek door taxateur J.R.H. van den Hende.
Een rapport uitgebracht door gecertificeerd, beëdigd en Register MakelaarTaxateur. van den Hende geeft duidelijkheid over de stand van zaken op de overlijdensdatum en vormt de basis voor de waarde van de kunstvoorwerpen en het antiek alsmede de niet te vergeten de resterende inboedel op het moment van overlijden. Taxatie in verband met een eventuele verkoop.: MakelaarTaxateur Johan R.H. van den Hende zal u te allen tijde de juiste en actuele onderhandse verkoopwaarde geven. U weet dan in ieder geval welke prijs u minimaal zal moeten vragen voor uw kunstvoorwerpen en antiquiteiten. Indien u dat wenst kan na de taxatie bij geschiktheid MakelaarTaxateur Johan R.H.

Contacteer ons