Meer resultaten voor postzegels taxeren

postzegels taxeren
Ongeacht de woonplaats, bieden we postzegel taxatie aan huis.
Gratis Postzegels Taxeren. Benieuwd wat de waarde van de specifieke postzegel is óf misschien wel hoeveel uw gehele verzameling kan opleveren? Wij taxeren uw postzegelverzameling gratis. Een rare postzegel misdruk. Waar kan ik mijn postzegels laten taxeren in Den Haag.
Taxaties.
Bij MPO is het mogelijk om uw munten, postzegels, bankbiljetten, penningen, oude ansichtkaarten, goud, zilver, kunst, curiosa, militaire zaken, oude aandelen etc. gratis, deskundig en vrijblijvend te laten taxeren. Aansluitend geven we u advies wat u het beste ermee kunt doen als u besluit te verkopen.
Taxaties/Waardebepaling De Nederlandsche Postzegel en Muntenveiling.
In geval van diefstal, beschadiging of brand is het raadzaam een accuraat en uitgebreid taxatierapport van uw postzegels en/of munten te bezitten. Omdat de waarde van deze fluctueert dienen postzegels en/of munten regelmatig te worden getaxeerd. Verzekeringsrapporten hebben in het algemeen een geldigheidsduur van 3 jaar. Voor successie en/of verdelingen. In het geval van een nalatenschap of verdeling kunnen onze taxateurs de collectie taxeren en op basis hiervan een taxatierapport opstellen.

Familie De Ruiter is een betrouwbare specialist in de verzamelbranche. We zijn al meer dan 30 jaar actief in het taxeren, kopen, verkopen en veilen van gouden sieraden, munten, bankbiljetten, postzegels en andere verzamelobjecten. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede netwerk kennen we de actuele waarde en de verkoopbaarheid van uw objecten.
Gratis Munten en Postzegels Taxeren De Vette Govers Taxaties.
Gratis Postzegels Taxeren. Benieuwd wat de waarde van de specifieke postzegel is óf misschien wel hoeveel uw gehele verzameling kan opleveren? Wij taxeren uw postzegelverzameling gratis. Een rare postzegel misdruk. Waar kan ik mijn postzegels laten taxeren in Den Haag.
Postzegel collectie verkopen? Kassa.
3885 Antwoorden / 22 Vragen. Die kunt u toch laten taxeren door een officiele veilinghuis/meester. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door ridder_1 26 nov. 2008 om 1957.: 376 Antwoorden / 8 Vragen. Als u nu, postzegels wilt verkopen vraag aan 2 taxateurs de waarde van uw verzameling.
Taxaties Brabantse postzegel en Muntenveiling.
Wanneer uw postzegels en/of munten onverhoopt beschadigd raken door bijvoorbeeld brand of als deze gestolen worden, is het van belang dat u over een uitgebreid taxatierapport beschikt. Dit document bepaalt de waarde die u voor uw postzegels en/of munten terugkrijgt. Aangezien de waarde van uw verzameling redelijk veel kan schommelen, is het advies om een taxatie met enige regelmaat uit te laten voeren. Over het algemeen kennen verzekeringsrapporten een geldigheidsduur van twee jaar. 3 Voor successie/verdelingen. Het kan zijn dat u door een nalatenschap of verdeling na een overlijden in het bezit komt van een postzegel en/of muntencollectie. Wij kunnen deze taxeren en een taxatierapport voor u opstellen.
Europost / inkoop postzegel en munten verzamelingen.
Goud en Zilver. Postzegels en munten. Inkoop postzegels en munten. Postzegels of munten verkopen? Bel 076-5614923 of kom vrijblijvend langs in onze winkel voor een gratis taxtie! Doorlopend vragen wij verzamelingen postzegels en munten maar ook uw doubletten, winkel voorraden en beleggingspartijen te koop.

Contacteer ons