Resultaten voor antiek taxeren

antiek taxeren
Hoe je de waarde van antiek kunt bepalen als een professional Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards. Close.
Verhalen Tips veilingmeesters Hoe je de waarde van antiek kunt bepalen als een professional. Eerlijk gezegd is er geen makkelijk en snel antwoord om er achter te komen hoeveel je antiek waard is. Het taxeren van antiek vergt onderzoek en geduld.
Taxaties van kunst en antiek door taxateur J.R.H. van den Hende.
van den Hende. Taxaties en expertises van kunst, antiek en inboedel. Taxaties kunst en antiek en inboedels. Voor betrouwbare, deskundige en onafhankelijke taxatie van kunst, antiek en een volledige inboedel of deel daarvan kunt het beste terecht bij Johan R.H.
Taxatieburo De Goede Kunst en Antiek Welkom.
Taxatieburo de Goede eigenaar José de Goede 1954 is beëdigd taxateur en makelaar in Kunst en Antiek, sinds haar 19e staat kunst en antiek centraal, eerst in een antiek winkel de Witte Lelieaan het Zuiderdiep in Groningen, vanaf 1982 heeft ze haar eigen stand in de Spiegelstraat te Amsterdam en volgt ze daar een opleiding voor beëdigd taxateur en makelaar. In 1987 wordt ze beëdigd als taxateur bij de kamer van Koophandel in Maastricht, en Makelaar in kunst en antiek bij de rechtbank te Maastricht. Tegenwoordig heet dit Europees Gecertificeerd SRZ Makelaar/Taxateur, José staat ingeschreven in het register van Hobeon/SKO onder nummer18575. In de afgelopen 30 jaar heeft José een schat aan ervaring en kennis opgedaan, van 1987 tot heden is ze eigenaar van Taxatieburo de Goede en van 1997 tot 2005 is ze eigenaar geweest van Venduehuis Dickhaut te Maastricht. Ze heeft zich gespecialiseerd in het taxeren en het afhandelen van nalatenschappen en verzekeringstaxaties.
Gratis taxatiedagen, Kunst, antiek, zilver en andere boedelgoederen. @ GALERIE WIJDEMEREN BREUKELEVEEN, kunstbemiddeling, Gratis Taxaties, inkoop en verkoop, Schilderijen, Kunst, Antiek, zilver, expos
Nieuw in onze collectie. Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren. U bent van harte welkom om uw schilderijen te laten taxeren op waarde, staat en verkoopbaarheid door onze experts. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van de in uw bezit zijnde stukken?
Waardebepaling antiek AntiekSite.nl.
Taxeren, taxatie of waarderen van antieke meubelen. D e waarde van uw kostbare antiek. kan alleen met kennis van de huidige markt bepaald worden. Een goede taxateur heeft kennis van trends en ontwikkelingen in de internationale antiekwereld, weet hoe vraag en aanbod zich verhouden en kan aan de hand daarvan voor een antiek object de juiste taxatiewaarde bepalen.
Hoe, waar en wat taxeren wij?
Door onze in jaren opgebouwde gedegen kennis, onze vele nationale en internationale contacten en een zeer uitgebreide bibliotheek zijn wij in staat om uw losse stukken of uw collectie deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk te taxeren. Dat kan nodig zijn voor de verzekering, maar ook handig bij de afhandeling van een nalatenschap.
Veilinghuis in Den Bosch s-Hertogenbosch Tilburg Nijmegen Breda Eindhoven Taxatie Korst van der Hoeff veilingen en taxaties.
Korst van der Hoeff veilingen taxaties B.V. is uw deskundige contra-expert op het gebied van taxatie van antiek en kunst! Ook voor bezitters van een collectie kunst en antiek is het van belang om steeds een actuele taxatie, omschrijving en fotoregistratie te hebben.
Isabelle Hustinx Taxaties Kunst Antiek.
Dit schilderij is een typerend voorbeeld van zijn werk. Na waterschade, brand, inbraak of andere calamiteiten kan het nodig zijn kunst, antiek of inboedel opnieuw te laten taxeren, in opdracht van uw verzekeraar of om de veranderde waarde vast te leggen.
Schilderijen, Kunst en Antiek laten taxeren? Heineman Antiek.
De mogelijkheden om uw antiek te taxeren. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden om de waarde van uw antiek te taxeren. Om uw zoveel mogelijk over uw schilderij, meubelstuk of ander antiek object te vertellen, zien wij uw antiek het liefst in werkelijkheid.
Kuipers Kunst en Antiek Inkoop Verkoop Taxatie Delden, Twente.
Wij kopen uw exclusieve antiek, antieke meubelen, chinees porselein, antiek kristal, antieke schilderijen en zilver goud. Ook complete antieke verzamelingen en inboedels kopen wij uit de provincie Overijssel, Gelderland, Drenthe, Friesland, Groningen, Utrecht., Noord en Zuid Holland. Taxeren van antiek.

Contacteer ons