Resultaten voor betekenis taxeren

betekenis taxeren
Taxatie Wikipedia.
Taxeren is het inschatten door een onafhankelijk, erkend en ter zake kundig persoon, van de waarde van alle roerende en onroerende objecten. Een taxateur kan erg nuttig zijn bij bijvoorbeeld vraag en aanbod sites op Internet voor kopende/verkopende partij, bij erfenissen, scheidingen, enz.
taxeren WikiWoordenboek.
Woordherkomst en opbouw. Leenwoord uit het Frans, in de betekenis van schatten voor het eerst aangetroffen in 1288 1. Naamwoord van handeling van het Franse taxer met het achtervoegsel eren 2. overgankelijk schatten, de waarde bepalen. Bij het taxeren werd de waarde van het huis bepaald.
Betekenis taxeren.
Voorbee Bron: www.muiswerk.nl. Betekenis van taxeren toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.: Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen. Drugs/Alcohol/Seks gerelateerde content.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: taxeren. tax e ren taxeerde, heeft getaxeerd 1 schatten. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Synoniemen van taxeren; ander woord voor taxeren synoniemen.net.
inschatten, schatten, taxeren, waarderen prijzen ww.: keuren, taxeren, waarderen. woordverbanden van taxeren grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: waarderen, taxeren, opnemen, begroten, ramen, omslaan, wegen, berekenen. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.: bij andere sites.:
taxeren de betekenis volgens Wiktionary. mail.
taxeren betekenis definitie. ov schatten, de waarde bepalen. Bij het taxeren werd de waarde van het huis bepaald. Naamwoord van handeling van het Franse taxer met het achtervoegsel eren. begroten, waarderen, aanslaan. Alles over taxeren. Laatst bijgewerkt: 01-11-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn.
Taxatie Wikipedia.
Taxeren is het inschatten door een onafhankelijk, erkend en ter zake kundig persoon, van de waarde van alle roerende en onroerende objecten. Een taxateur kan erg nuttig zijn bij bijvoorbeeld vraag en aanbod sites op Internet voor kopende/verkopende partij, bij erfenissen, scheidingen, enz.
Taxatiekosten de betekenis volgens Redactie Ensie. mail.
Taxatiekosten betekenis definitie. Taxatiekosten zijn de kosten die een huiseigenaar maakt voor het laten taxeren van zijn of haar woning. Deze kosten zijn vaak onderdeel van de kosten voor de koop van een woning, omdat voor het verkrijgen van een hypotheek op een bestaande woning geen nieuwbouw doorgaans een taxatierapport verplicht is.
taxeren Nederlands woordenboek Woorden.org.
de waarde van een huis taxeren., Kun jij taxeren hoever het nog is naar Parijs?, de kosten taxeren op drieduizend euro. copy Kernerman Dictionaries. aanslaan afwegen beramen geringschatten ramen schatten. 8 definities op Encyclo. zeggen wat het ongeveer is vb: hij taxeerde de waarde op 10 euro Synoniemen: schatten ramen Tegenstelling: calculeren.

Contacteer ons